Karamelli Frambuazlı Milföy Tarifi

Karamelli Frambuazlı Milföy Tarifi İçin Malzemeler
- 3 tane milföy hamuru
- 1 paket krema %35 yağlı
- 3 kaşık Hazır alınmış karamel sos
- Frambuaz
Karamelli Frambuazlı Milföy Tarifi Nasıl Yapılır?
- Milföy hamurumuzu dikdörtgen kesiyoruz yağlı kağıt üzerine yerleştiriyoruz üzerine tekrar yağlı kağıt seriyoruz ve kabarmamaları için aynı ebatta bir tepsi yerleştiriyoruz.
- 200 derecelik fırında 10 dakika pişiriyoruz.
- Sonra üzerinden tepsiyi ve yağlı kağıdı alıp kızarması için 5 dakika daha pişiriyoruz. Piştikten sonra soğumasını bekliyoruz.
- Kremayı ve karameli mikserle koyulaşıncaya kadar çırpıyoruz. Bir buzdolabında bekletiyoruz. (Bu tarz krema bulamıyorsanız pastacı kreması ile de yapabilirsiniz)
- Milföyümüzü tabağa yerleştiriyoruz üzerine krema sıkıyoruz tekrar milföy tekrar krema.
- Yani ikisindende 3 kat olacak en son da üzerine frambuaz konuluyor. Makaronla da süsleyebilirsiniz.
- Servis edeceğiniz zamanda karamel sos gezdirin üzerine.
Afiyet olsun.