Karamelli Frambuazlı Milföy Tarifi

Karamelli Frambuazlı Milföy Tarifi İçin Malzemeler

  • 3 tane milföy hamuru
  • 1 paket krema %35 yağlı
  • 3 kaşık Hazır alınmış karamel sos
  • Frambuaz

Karamelli Frambuazlı Milföy Tarifi Nasıl Yapılır?

  • Milföy hamurumuzu dikdörtgen kesiyoruz yağlı kağıt üzerine yerleştiriyoruz üzerine tekrar yağlı kağıt seriyoruz ve kabarmamaları için aynı ebatta bir tepsi yerleştiriyoruz.
  • 200 derecelik fırında 10 dakika pişiriyoruz.
  • Sonra üzerinden tepsiyi ve yağlı kağıdı alıp kızarması için 5 dakika daha pişiriyoruz. Piştikten sonra soğumasını bekliyoruz.
  • Kremayı ve karameli mikserle koyulaşıncaya kadar çırpıyoruz. Bir buzdolabında bekletiyoruz. (Bu tarz krema bulamıyorsanız pastacı kreması ile de yapabilirsiniz) 
  • Milföyümüzü tabağa yerleştiriyoruz üzerine krema sıkıyoruz tekrar milföy tekrar krema.
  • Yani ikisindende 3 kat olacak en son da üzerine frambuaz konuluyor. Makaronla da süsleyebilirsiniz.
  • Servis edeceğiniz zamanda karamel sos gezdirin üzerine.

Afiyet olsun.